Információ

Vásárlási információk:

A honlapon történő vásárláshoz regisztráció szükséges, ahol minimális személyes adatot kell csak megadnod. (név, email cím, szállítási cím…). Regisztráció után tudsz a termékek közül válogatni, vásárolni, kosaradba helyezni. Viszont ha csak nézelődni szeretnél azt regisztráció nélkül is megteheted.

Miután befejezed a nézelődést a pénztárhoz kell menned.  Véglegesíted a vásárlásodat, majd emaildre automatikus választ kapsz, miszerint amint összeraktuk a csomagodat emailben jelezzük a postaköltséget.

A postázás előre utalás után történik, a lentebb megadott céges bankszámlaszámra.

Utalásnál a nevedet kérjük a megjegyzés rovatban feltüntetni.

Miután megérkezett az utalás aznap de legkésőbb másnap postára kerül a csomagod, és mindezt emailen is jelezzük feléd.

Postázás:

Jelenleg termékeinket a Magyar Postával szállíttatjuk, egyes esetekben futár céggel.

Mindenkori postai díjak szerint, melyről a www.posta.hu honlapján is értesülhetsz.

10000ft feletti ruha vásárlás esetén kedvezményes postaköltséget számolunk.

Debrecenben személyes átvételi lehetőséget is biztosítunk székhelyünkön heti két alkalommal: kedd, csütörtök 10.00-12.00-ig ill 17.00-19.00-ig. -Ez az idő a nyári időszak miatt változhat tehát minden esetben emailen jelezd felénk mikor szeretnél a termékért jönni.

KÉRÜNK BENNETEKET A VÁSÁRLÁS UTÁN A POSTÁZÁSI ADATOKKAL KÜLDÖTT EMAILRE VÁLASZOLJATOK REAGÁLJATOK, HOGY TUDJUK MEGKAPTÁTOK, 12NAPPAL A RENDELÉS UTÁN HA NEM ÉRKEZIK VÁLASZ SAJNOS TÖRÖLJÜK A MEGRENDELÉSED. REMÉLJÜK EZT MEGÉRTITEK.

Feltöltés, új áru:

Feltöltésről új áru érkezéséről ill az akciókról kedvezményekről hírlevelünkből értesülhetsz amire a honlap főoldalán tudsz feliratkozni. Email címed megadása szükséges, majd a megadott email címedre küldött emailben tudod megerősíteni feliratkozásodat. Igyekszünk három hetente új termékekkel bővíteni kínálatunkat. Lesznek soron kívüli feltöltések is amikről szintén hírlevélben értesülsz

Ruhák , termékeink minősége:

Ruháink :mosás vasalás után kerülnek új gazdáikhoz. Esetleg hibákat a termék adatlapján feltüntetjük. Az alacsony áraink nem egyenesen arányosak a ruha minőségével, mindösszesen azért olcsóak mert szeretnénk ha legközelebb is visszatérnél hozzánk.

Bútorok, babakocsik : főként mintadarabok vagy csomagolás sérült termékek, de akad köztük használt de szép állapotú is.

játékok: új és használt játékok egyaránt megtalálhatóak a polcainkon.

 

Mérettábázat: termékeink nemre és méretre válogatva kerülnek a polcokra , igyekszünk általunk mért adatokat is megadni hogy könnyítsük a vásárlásaitokat.


Törzsvásárlói rendszerünk:

Kitaláltunk egy törzsvevői ösztönző rendszert:) Reméljük tetszeni fog. Minden 5.vásárlásodnál a postaköltséget álljuk, ill amennyiben a nálunk vásárolt termékeid össz értéke elérte a 30000ftot ebben az esetben emailen küldünk neked egy kupon kódot mellyel a következő vásárlásodkor 30% kedvezménnyel tudsz vásárolni.

 

Visszavásárlási garancia:

webáruházunk  biztosítja minden vásárlójának a jogot, hogy indoklás nélkül elálljon a vásárlástól.

A 17/1999.(II.5.) kormányrendelet:

A távollévők között kötött szerződésekről szóló törvény értelmében a Vásárló 8 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. amennyiben szeretnél elállni a vásárlástól emailen jelezd ezt nekünk és 8napon belül rendezzük le a visszaküldést.

A terméket kizárólag ajánlott küldeményként, vagy 2 kg felett, postai csomagként kell a címünkre visszaküldeni – a postaköltség a vevőt terheli. A termékek árát- csak a termékekét a posta költséget nem – a termék visszaérkezését követő 30 napon belül visszautaljuk a vevő részére, vagy egy következő vásárlásánál jóváirjuk. Minden visszaküldött termék esetén kérjük a számla visszaküldését is. A termékeket az általunk felcimkézett állapotban kérjük visszaküldeni.

 

Adatkezelés:

A regisztráció során megadott adatok kezelésében az Adatvédelmi törvénynek megfelelően járunk el, azokat kizárólag a szerződés teljesítésének érdekében tároljuk. Harmadik félnek nem adjuk át, kivéve a cég azon alvállalkozóit, akiknek a csomagok kiszállítása a feladata.

 

Cég információ:
info@mindenamikellhet.hu
tel: 0670-5843555 hétköznapokon 9-18ig hétvégén 10-14ig

üzemeltető:
Bio Stoking kft
Debrecen Széchenyi u 67 4031
cég képviselője: Fagyal Krisztián
adószám:14310467-1-09
bankszámlaszám:10702064-47568909-51100005 CIB BANK

cégjegyzékszám:09-09-014974